Si és que hi ha cases d’algú… Exposició APIV 2021

Compartir

Desnonaments, gentrificació, especulació immobiliària, lloguers inassequibles… Per a una gran part de la ciutadania, l’accés a l’habitatge s’ha convertit en un niu de violències que dificulten la seua trajectòria vital. De fet, segons alguns estudis, i d’acord amb les últimes dades publicades per l’INE el 2013, existeixen vora 30.000 persones sense llar i al voltant de 3,4 milions d’habitatges buits en tot el territori estatal. 

Conscients de la responsabilitat social i política que tenim com a professionals de la il·lustració, des d’APIV volem reflexionar d’una manera àmplia, crítica i reivindicativa sobre el dret a un habitatge digne i sobre les actuacions polítiques i empresarials que dificulten l’accés al mateix per part de la població.

Per això, un any més llancem la tradicional convocatòria de participació per a la nostra exposició col·lectiva anual. Una exposició amb la qual contribuïm a difondre el treball de les nostres associades i associats, lligada a un tema de caràcter literari o social i d’acord amb el context de la Fira del llibre de València.

Enguany, la data límit per a entregar l’obra serà el dilluns 27 de setembre de 2021.

Oh! Benvinguts! Passeu, passeu

BASES

Compartir