Crida a projecte per a la 39 Mostra de València

Compartir

Mostra de València i Iniciatives Audiovisuals, amb el suport de l’Associació de Dissenyadors de la Comunitat Valenciana (ADCV), de l’Associació de Professionals de la Il·lustració Valenciana (APIV) i de l’associació Empreses de Comunicació Publicitària de la Comunitat Valenciana (COMUNITAD), fa una convocatòria oberta a professionals i a empreses del sector del disseny, la il·lustració i la publicitat per encarregar un treball consistent en la realització del cartell de la 39a edició de Mostra de València-Cinema del Mediterrani (que se celebrarà del 24 d’octubre al 3 de novembre de 2024), així com la seua adaptació a diferents formats promocionals i al programa de mà de la mateixa edició. Per això, a través d’una crida a projecte se seleccionarà la persona professional o l’empresa del sector que realitzarà els següents serveis:

 • Disseny de la imatge de la 39a edició.
 • Adaptació de la imatge a diferents aplicacions (arts finals), consistent en l’ajust del disseny a
  diferents mesures que es puguen requerir i /o a l’actualització de la informació escrita o
  logos que acompanyen la imatge. Les adaptacions no implicaran canvis en el disseny
  principal.
 • Maquetació del programa de mà de la 39a edició (150 pàgines aproximadament, en mida 20cmX21cm obert, 10cmX21cm tancat). La maquetació consistirà en l’adaptació de la imatge a les portades del llibret i en l’actualització dels continguts programàtics de la present edició sobre el model ja fet de l’anterior.

  Aquesta convocatòria està oberta a qualsevol professional del sector de la il·lustració. Les persones o empreses interessades a participar hauran de presentar una candidatura (inscripció gratuïta). Per a això han d’enviar la següent documentació al correu administracio@lamostradevalencia.com :
 • Dossier o book de treballs, que incloga un màxim de deu treballs específics realitzats per la
  persona o empresa que, en la mesura que siga possible, estiguen relacionats amb l’objecte
  d’este encàrrec.
 • Currículum personal o acreditació professional semblant de l’empresa.

  El termini de presentació de propostes és el 31 de maig de 2024 i el pressupost total assignat és de 9.500€ (+ IVA).

Compartir