Crida a projecte per a la campanya gràfica de les Falles de València 2024

Compartir

La Regidoria de Benestar Social i Cultura de l’Ajuntament de València, amb el suport de
l’Associació de Dissenyadors de la Comunitat Valenciana (ADCV), de l’Associació de Professionals de la Il·lustració Valenciana (APIV) i de l’Associació d’Empreses de Comunicació Publicitària de la Comunitat Valenciana (COMUNITAD)
, fa una convocatòria oberta a professionals del disseny i la il·lustració i a empreses del sector de la comunicació creativa per a l’encàrrec d’un treball consistent en la realització de la creativitat per a la campanya gràfica de les Falles de València de 2024.

Se seleccionarà el professional o l’empresa del sector que realitzarà la creativitat per a la campanya gràfica de les Falles de València de 2024, i l’adaptació d’esta a diferents elements.

Les persones i empreses interessades a participar-hi hauran de presentar una candidatura (inscripció gratuïta). Per a això han d’enviar una documentació que incloga:

  • Dossier de treballs. Este document ha d’arreplegar fins a un màxim de deu treballs específics realitzats pel professional o empresa que, en la mesura que siga possible, estiguen relacionats amb l’objecte d’este encàrrec, amb un màxim de tres imatges de cada treball.
  • Currículum personal o acreditació professional semblant del professional o empresa.

La forma de presentació d’esta informació serà digital, exclusivament a través de la plataforma
WeTransfer, adreçada a l’adreça de correu electrònic secfiestas@valencia.es, indicant en
l’assumpte del missatge “Crida a projecte imatge Falles 2024”.

La correcta recepció de la documentació requerida serà confirmada mitjançant un justificant de recepció.


Compartir