Vane Julian realitzarà la imatge gràfica d’APIV 2022

Compartir

La il·lustradora Vane Julian serà l’encarregada de realitzar la imatge gràfica d’APIV 2022.

Aquesta creadora castellonenca és llicenciada en Belles Arts i té un màster en Animació i Il·lustració. Julian, qui ha desenvolupat gran part de la seua carrera al Regne Unit, ha treballat en produccions editorials, il·lustració de premsa, revistes i il·lustració infantil. A més, també ha realitzat projectes de gran format i art mural.

“Viatjar és una de les meues majors fonts d’inspiració, m’ajuda a mantenir viva la meua curiositat”, explica la il·lustradora, qui assegura que utilitza les imatges “com a forma de comunicació, com un altre idioma”.

Esperem amb molta emoció la proposta que farà per a aquest any 2022!

Moltes gràcies a la resta de participants per presentar-vos! Les candidatures rebudes eren d’una enorme qualitat, esperem tornar a comptar amb vosaltres en pròximes convocatòries!

El jurat encarregat de seleccionar a Vane Julian va estar format per Cristina Spanó, Víctor Visa (com a guanyador de l’any passat) i Ada Diez (com a integrant de la Junta d’APIV). La decisió es va prendre durant una sessió moderada pel membre de la Junta Pablo Caracol.

Pots consultar l’acta ací.

Compartir