Sergio Amar Medina

En 1997 comença la meua carrera en el món faller com a col·laborador en un xicotet taller que en aquella època realitzava la falla Na Jordana.

Entre l’any 1999 al 2003  vaig fer la llicenciatura de Belles Arts a la Facultat de Bellas Artes de Sant Carles en la Universitat Politècnica de Valencia. És l’any 2005  després de l’experiència acumulada al  taller junt amb els coneixements adquirits en la facultat quan firmaría  la meua primera falla  davall el lema “ Em fan mal les dents” per a la falla Av Blasco Ibañez- Plaça mestre Ripoll.

Eixe mateix any realitzaria l’examen del Gremi Artesà d’Artistes Fallers, estant els meus treballs en període de proves entre l’any 2005 al 2008. A partir de l’any 2008 comença la meua carrera d’una forma més professional augmentant cada vegada més en número i  volumen les obres encarregades.

Junt amb la meua carrera com a Artista Faller he combinat el meu treball com a il·lustrador, realitzant encàrrecs que comprenen des de la cartelería de festes i esdeveniments, edició de fullets o il·lustracions. durant l’any 2020 publique el meu primer llibre titulat “Et vens a les Falles?”; on a través de dibuixos explique les festes més emblemàtiques de la ciutat de València”