Jordi Ferrándiz

Jordi Ferrándiz és un il·lustrador i dissenyador nascut a Barcelona, que va estudiar disseny gràfic a l’Escola d’Arts Aplicades de Llotja (1992-1997).

Els dissenys i il·lustracions de Jordi destaquen pels seus colors vius i l’elegància de les seves formes. Crea composicions poderoses, utilitzant colors potents, i paisatges atrevits influenciats per l’art pop.

Ha treballat per a clients nacionals com Escribà Barcelona, Ferrocarrils de Catalunya, Chupa ChupsBic, Laboratoris KinKypers, Ajuntament de València, Diputació de Castelló, Ajuntament de Xest, Universitat de València, València Capital del Disseny, Universidad CEU Cardenal Herrera, etc., per a tots ells dissenyant cartells, il·lustrant llibres divulgatius, dissenyant packaging, etc. Els seus treballs de packaging han estat premiats, entre altres, amb Pentawards de Plata i Pentawards d’Or en 2011 i 2015, respectivament.

I per a clients internacionals (USA) com The New Yorker, Wealth Management Magazine, City and State NY, Texas Highways MagazineDeseret Mag, il·lustrant retrats i espot illustrations.