Ana Sanfelippo

Vaig nàixer en Buenos Aires, Argentina, l’any 1982. Sóc il·lustradora, dissenyadora gràfica, dibuixant de lletres, compositora de patterns i amiga dels gats.

Vaig estudiar disseny i l’especialització en Tipografia en la Universitat de Buenos Aires, on vaig continuar sent part com a docent durant 14 anys en les matèries d’Il·lustració i Tipografia. Vaig fer molts tallers d’il·lustració i cal·ligrafia, i de a poc vaig ser inserint-me en l’àmbit professional de la il·lustració editorial.

Vaig fer moltes col·laboracions amb marques, on la il·lustració aplicada a productes, és protagonista i el valor agregat dels dissenys. Entre diverses distincions, la col·lecció de vaixella que vaig il·lustrar per a Amazònica ha rebut el Segell de Bon Disseny que atorga el Centre Metropolità de Disseny de Buenos Aires.

He publicat llibres il·lustrats internacionalment; a Llatinoamèrica, Estats Units i Europa.

Un d’ells seleccionat per a la Col·lecció «Outstanding Books for Young People with Desabilities» (Llibres Destacats per a Xiquets i Jóvens amb Discapacitats) , d’IBBY (International Board on Books for Young People) . Vaig participar de diverses mostres col·lectives, en la Biennal d’Il·lustració de Bratislava i en la mostra dels Cheltenham illustration awards.

Com a tipògrafa, alguns dels meus dissenys van ser publicades en Google Web Fonts i van ser exposats en la Biennal Iberoamericana de Disseny i en Tipus Llatins.

Paper, gouches, tintes i llapis són la meua principal matèria primera. En les meues composicions m’agrada incloure curiosos personatges i colors vibrants que conviuen en espais dinàmics carregats de naturalesa.

Actualment viu i treball a València, España.