COMBOI #11: Edició quarantena

Compartir

Com ja sabeu, des d’APIV portem quasi ja un any realitzant mensualment el COMBOI: trobades obertes i informals en els quals poder reflexionar en comú sobre idees i problemàtiques que ens afecten com a professionals de la il·lustració.

Creiem que en la situació actual és encara més necessari que mai continuar generant reflexió col·lectiva, i encara que en aquesta nova edició no podrem reunir-nos en el nostre bar de confiança, refrigeri en mà, hem decidit fer-la de manera ONLINE, tan vigent aquests dies de quarantena. I amb més ànim que mai!

És per això que ens encantaria convidar-vos a participar en aquest nou COMBOI, on tractarem el tema de la gratuïtat dels continguts culturals, una pràctica molt estesa aquests dies, i com ens afecta als i les il·lustradores en particular i al sector cultural en general.

Per a reflexionar sobre això comptarem, com tenim per costum, amb convidats/ades especials de diferents àmbits professionals (periodistes, editors, músics, escriptores) dels noms de les quals us anirem informant durant aquests dies.

Tant si tens alguna cosa a aportar, com si només vols gaudir del debat, t’esperem en la nostra reunió per ZOOM. Si mai has utilitzat aquesta ferramenta, pots descarregar-te un breu manual que hem elaborat des d’APIV per a l’ocasió. Us informarem més detalladament de la dinàmica a seguir al començament de la reunió:

DESCÀRREGA EL MANUAL DE FUNCIONAMENT

ENLLAÇ DE LA REUNIÓ

La convocatòria és a les 20.00 h per començar a les 20.15 h. Tingueu paciència quan entreu a l’enllaç, us hem de donar permís per accedir a la reunió i depenent de quanta gent siguem podem tardar uns minuts. Durant la reunió mantindrem els micròfons apagats per no filtrar sorolls externs i només els encendrem per participar. Al principi de la reunió s’explicarà la dinàmica, així que preguem puntualitat.

A continuació us deixem alguns articles, comentaris i continguts d’interès que ens ajudaran a abordar el debat de manera constructiva:

“De la erosión al desplome: los peligros de la cultura gratis” / César Rendueles

Reflexión / Mar Benegas

“The UN Issues Global Call to Creatives for First Time Ever”

Reflexión / Víctor Gomollón (editor de Jeckill&Jill)

“Un acto de libertad” / Patricio Pron

Revista Mongolia

“Déjanos vivir del cuento” / Pablo Albo

“Comer entusiasmo o sobre la precariedad de los trabajos culturales” / Lucía Márquez

Molts ànims a tothom!

Compartir