Ampliem el nostre acord amb Agudo&Devís Abogados y Asociados!

Compartir

Com sabeu, des de 2017 APIV manté un acord de col·laboració amb Agudo&Devís Abogados y Asociados mitjançant el qual s’ofereix als nostres socis i sòcies condicions avantatjoses sobre els seus serveis, entre elles les consultes gratuïtes i un 25% de descompte en assistència jurídica.

Molts membres d’APIV s’han beneficiat en els últims anys d’aquestes prestacions i, de fet, és una de les col·laboracions més sol·licitades i ha donat molt bons resultats. Com a mostra, fa uns dies rebíem la fantàstica notícia de la condemna de l’Audiencia Provincial de Madrid al grup Atresmedia i la productora 7 Y ACCIÓN, responsables del programa El Hormiguero 3.0, a indemnitzar a una de les nostres sòcies, Mar Hernández, «Malota», per l’ús indegut de la seua obra, després d’un periple judicial acompanyat per Àlex Devís i fruit d’aquest acord de col·laboració.

Des d’APIV considerem que aquesta victòria pot influir positivament a fer que més autors i autores es decidisquen a denunciar la vulneració dels seus drets. No obstant això, sent conscients que el desemborsament econòmic d’algunes accions legals pot resultar una barrera o fins i tot provocar que no resulte «rendible» emprendre-les quan les indemnitzacions són baixes, hem decidit, conjuntament amb Agudo&Devís Abogados y Asociados, ampliar el nostre acord de col·laboració de manera que l’associació es faça càrrec de sufragar alguns dels serveis més demandats del bufet perquè resulten «a cost zero» per als nostres socis i sòcies.

Així, a partir d’ara, a més dels avantatges estipulats en el conveni anterior, els socis i sòcies d’APIV podran beneficiar-se de manera gratuïta dels següents serveis:

  • Redacció i tramitació de reclamacions extrajudicials (la persona sòcia només assumirà el cost de l’enviament, si escau).
  • Reclamacions judicials (demandes) a la jurisdicció civil i mercantil quantificades fins a MIL EUROS (1.000 €) de principal.

Estem encantades amb l’actuació d’Agudo&Devís Abogados y Asociados i molt feliços de mantenir i ampliar aquesta aliança que serà molt beneficiosa per als nostres socis i sòcies. Esperem que us anime encara més a defensar els vostres drets, no sols pel que suposa per a cadascun/a sinó també pel que repercuteix en benefici del col·lectiu i en la conscienciació de la societat, ja que la victòria d’un/a és la victòria de tots/as.

Compartir