Nou conveni: D[x]i

Compartir

APIV i d[x]i, revista de disseny, il·lustració i cultura visual, han arribat a un acord de col·laboració segons el qual els socis i sòcies de APIV tindran un 5% de descompte en la subscripció anual de la revista (2 números a l’any).
El pròxim número d[x]i 51, comptarà amb la inserció publicitària d’APIV, que vam traure a convocatòria entre els associats/ades i per la qual va ser triat el nostre soci Elías Taño.

Sumari del núm. d[x]i 51 “MENTIDA”

Amb 96 pàgines aquest número arranca amb un editorial de Arianne Algarra fotografiada per Alejandro Gironés. Entre altres continguts vorem una col·lecció de mentides arreplegades en la Escola d’Art i Superior de Disseny de València. Un breu catàleg d’invents impossibles creats per la il·lustradora Lisa Laubreaux, un assaig de Noemí Claveria sobre els límits entre veritat i mentida en el món del disseny, una mentida moderna creada per les Cachetejack, un nou capítol del projecte “La vida segueix igual” de Pablo Ruiz. Vorem una autèntica “Bocca de la Verittà” de Águeda Alvarruiz, un assaig sobre les mentides literàries de Manuel Navarro Villanueva, una interessant entrevista a José Càmera sobre il·lusions òptiques i fotomontaje. La mirada d’un borni llançada per l’il·lustrador Alejandro Viñuela, un botelló de bellesa creat per Ada Diez, un xat per a besucs ideat per Clara Gallego, una mitja mentida de la il·lustradora Alemanya Ahaok, una àmplia entrevista a María Genoll sobre els seus projectes i viatges per tot el món i entre altres continguts un assaig en veu alta sobre les mentides en el món de la moda plantejat per Almudena Cruz.

Compartir