Contractes i àlbum il·lustat: torna Comboi!

Compartir

Aquest mes d’abril torna Comboi! No estàvem morts, estàvem… acabant eixe projecte il·lustrat que ja sabeu com va: dates ajustades i pressupost impossible per a fer-ho sense compaginar-ho amb un altre parell d’encàrrecs d’eixos que t’impedeixen centrar-te en els canvis que t’han demanat per a la tercera cosa. Res nou sota el sol, veritat?

És per això que per a aquest pròxim Comboi, vos emplacem a conversar sobre el recorregut de les condicions en els contractes d’àlbum il·lustrat. Com han canviat al llarg dels anys? Hem retrocedit o hem avançat? Estem veient cada vegada percentatges més reduïts, o és que les editorials ofereixen diferents percentatges segons la persona a qui se li encarrega? Tractarem de plantejar totes aquestes preguntes i contrastar diferents generacions i experiències per a disseccionar la història recent d’aquesta mena de projectes editorials, i per a això comptarem amb convidats de la talla de Julio Antonio Blasco, Marta Comín, Pablo Auladell, Aitana Carrasco i Luis Demano.

“No hi ha contracte sense espina”! Ens veiem en aquest festí llestos per a desossar cada peça del tema, en línia a través de la plataforma ZOOM com és habitual en les últimes edicions. Dimarts dia 5 d’abril a les 20h.

Enllaç de ZOOM: https://us02web.zoom.us/j/89604442687

Compartir