Teletreball APIV – COVID-19 i situació activitats Fira del llibre de València 2020

Compartir

Teletreball temporal a APIV com a mesura pel COVID-19 (Coronavirus)

Davant de l’emergència sanitària causada pel Covid-19 (Coronavirus), i amb la responsabilitat per tal d’intentar frenar-ho entre tots i totes, us informem que les oficines d’APIV romandran tancades temporalment a partir del pròxim dilluns 16 de març i fins a nou avís.

Així, l’oficina tècnica farà teletreball des dels seus domicilis i la Junta directiva continuarà amb la seua tasca de manera telemàtica. Podeu continuar contactant, preferiblement, a través dels correus electrònics:

  • Paula Pérez i de Lanuza apiv@apiv.com
  • Manuel Garrido Barberá gerencia@apiv.com
  • Mòbil de contacte: 618876918 (dimarts i dijous de 10.00 h. a 14.00 h.)

Esperem que entengueu l’excepcionalitat de la situació i que farem el possible perquè l’activitat d’APIV no es veja modificada.

Situació de les activitats d’APIV previstes per a la Fira del llibre de València 2020

Pel que fa les activitats d’APIV previstes per a la pròxima edició de la Fira del llibre de València, que ha sigut ajornada sense data, us informem que:

  • Mantenim la nostra convocatòria per participar a l’exposició col·lectiva «Verd! Il·lustracions per la revolta mediambiental» i ampliem el termini de lliurament dels arxius fins a nou avís. Podeu trobar ací les bases de participació.
  • Ajornem les convocatòries per participar al mercadet d’autoedició i per a oferir tallers didàctics/artístics fins conèixer les noves dates de la pròxima Fira del llibre de 2020.

Gràcies per la vostra comprensió i ànims!
Ben cordialment,

Junta d’APIV

Compartir