Jaume Primer el Conqueridor – Llibre Il·lustrat

Ramon Chorques Requena

Visualitzacions

Jaume Primer el Conqueridor – Llibre Il·lustrat

-

Ramon Chorques Requena

Visualitzacions

Compartir

jaume primer el conqueridor portada llibre tapa dura

De segur heu escoltat històries que han passat d’avis a nets sobre que Jaume Primer el Conqueridor va donar nom a diferents coses i llocs de la nostra bella terreta. Les més famoses són sense dubte la d‘”Açò és or, xata!” (referint-se a l’origen del nom de l’orxata de xufa valenciana) i la de “Quina vall més digna!” (referint-se a la Valldigna).

Partint d’aquestes divertides històries, hem imaginat que haguera passat si Jaume Primer el Conqueridor haguera posat nom a moltes més coses típiques de la nostra terra, com ara llocs i plats que conformen la nostra cultura i el nostre patrimoni.

El resultat és aquest llibre il·lustrat que esperem que vos traga més d’un somriure i que vos faça passar una estona ben divertida al costat dels vostres fills i filles.

Jaume I el conqueridor llibre il·lustrat infantil interior

A través d’aquestes pàgines, us portarem en un viatge ple d’aventures, riures i descobertes, mentre coneixem els indrets màgics i els plats deliciosos que fan que el nostre poble siga un lloc tan especial. Així que prepareu-vos per un viatge inoblidable i divertit al costat del nostre estimat Jaume Primer!

Aquesta obra està plena d’estima i dedicació, amb la finalitat de fer-vos riure i somiar. Us convidem a gaudir d’aquesta aventura única al costat del nostre estimat Jaume Primer el Conqueridor. Esperem que us transporte a un món de somnis i rialles, i que gaudiu del llibre tant com nosaltres creant-lo.

Ara, obriu les pàgines d’aquesta obra màgica i submergiu-vos en les històries i delícies que fan de la nostra “terreta” un lloc tan especial i únic. Que comence la conquesta de l’humor i l’amor per la nostra terra!

Compartir