Nou Manual APIV: Crida a Projecte

Compartir

Vos presentem l’última incorporació a la sèrie dels Manuals APIV, el manual de Crida a projecte.

«Manuals APIV» una sèrie de documents amb les principals claus per a comprendre els drets i deures dels il·lustradors/as professionals, així com les bones pràctiques tant per a participants com per a convocants.

Com ja s’avança en el Manual APIV de Concursos, moltes empreses i institucions organitzen convocatòries per a seleccionar autors/es amb els qui treballar. No obstant això, per a evitar l’ús de pràctiques especulatives (habitualment en forma de concursos oberts), APIV i ADCV, juntament amb altres col·lectius del sector de la imatge i la comunicació visual, proposen una fórmula alternativa i respectuosa amb el/la professional del disseny, la il·lustració i la comunicació i amb garanties de bon resultat.
                    
Aquesta fórmula, denominada “Crida a projecte”, part d’una idea suggerida en els manuals internacionals de bones pràctiques desenvolupats per ICOGRADA i consisteix a fer una selecció entre els/les professionals als quals es realitzarà l’encàrrec a través de la valoració dels seus dossiers i les seues trajectòries laborals.

Descarrega el manual de Crida a projecte a la secció de «recursos» del nostre web.

Compartir