Luis Galbis realitzarà la imatge gràfica d’APIV 2023

Compartir

L’il·lustrador Luis Galbis serà l’encarregat de realitzar la imatge gràfica d’APIV 2023. El creador ha sigut seleccionat per un jurat integrat per Julio Antonio Blasco,il·lustrador i llibreter d’Estudio 64; Vane Julian, il·lustradora I guanyadora de l’edició de 2022, i Pablo Caracol, il·lustrador i membre de la junta d’APIV. La decisió es va prendre durant una sessió coordinada per Marina Álvarez-Dardet.

El creador ha sigut seleccionat consensuadament per “la seua diversitat de registres, l’expressivitat pictòrica de les seues composicions i la versatilitat en la construcció de personatges que conformen el seu llenguatge personal i que enriqueixen la seua capacitat comunicativa”.

Llicenciat en Belles Arts i amb un màster en il·lustració i disseny per la UPV, Galbis ha treballat com a freelance per a diferents marques i grans empreses i com a director d’art en diferents estudis i agències de publicitat, sempre intentant desenvolupar també els seus propis projectes personals.

Esperem amb molta emoció la proposta que farà per a aquest any 2023!

Igualment, durant el procés d’elecció, el comité ha valorat “molt positivament la qualitat de les candidatures rebudes i la dificultat de la seleccióentre professionals més que aptes per a l’encàrrec”.

Pots consultar l’acta ací.

Compartir