Crida a Projecte: imatge de la 5a edició de La Valentina, Festa Urbana 

Compartir

La Valentina, Festa Urbana (organitzada per la Regidoria de desenvolupament i regeneració urbana de l’Ajuntament de València i AUMSA ) fa una convocatòria oberta a professionals i a empreses del sector de la il·lustració, amb el suport de l’Associació de Professionals de la Il·lustr ació Valenciana (APIV), per a encarregar un treball consistent en la realització del cartell de la 5 ª edició de La Valentina, Festa Urbana (que se celebrarà del 17 al 23 d’abril de 2023 ).

Per això, a través d’una crida a projecte se seleccionarà la persona professional o l’empresa del sector que realitzarà els següents serveis:
 Disseny de la imatge de la 5 ª edició.
– Adaptació de la imatge a diferents aplicacions 
(arts finals), consistent en l’ajust del disseny a diferents mesures que es puguen requerir i /o a l’actualització de la informació escrita o logos que acompanyen la imatge. Les adaptacions no implicaran canvis en el disseny principal : Mupi ( 2 mesures)
– Juntament amb les AAFF s’entregara també una versió per capes de la imatge per a facilitar les seues posteriors adaptacions gràfiques.

La Regidoria de desenvolupament i regeneració urbana de l’Ajuntament de València i AUMSA contractaran a qui s’encarregue d’este servei, amb un preu de 2 . 2 00€ + IVA (21%) = 2 .662 € , atenent als conceptes:

– Disseny de la imatge de la 5 ª edició: 1 . 8 00 € + IVA
– Adaptació a Mupis : 400 € + IVA


Enviament de candidatures del 22 de novembre a l’1 de desembre de 2022
Bases

Compartir