Comboi APIV: Intel·ligència Artificial – «El seté passatger»

Compartir

Tornem amb el nostre primer COMBOI online d’aquest any 2023 abordant un dels temes més importants que està afectant el nostre col·lectiu actualment: L’IA (Intel·ligència Artificial) generadora d’imatges.

Des que l’agost passat una nova irrupció de l’Intel·ligència Artificial, aplicada a l’àmbit visual, es difonguera a nivell massiu a través de models d’aprenentatge automàtic com Dall-E, Stable Diffusion o MidJourney, gran part d’artistes visuals ens hem posat en alerta. L’ús que han fet les empreses tecnològiques de milions d’obres protegides per drets d’autor, sense permís dels seus creadors, ha obert un fort debat sobre com utilitzar aquestes tecnologies de manera ètica i redistributiva. Una gran oportunitat per a analitzar la mobilització sense precedents que s’ha donat entre la comunitat creativa a nivell internacional i per a pensar col·lectivament com volem que s’utilitze una tecnologia que afectarà a tots els àmbits de la nostra vida, no sols al professional.

Per a aquesta ocasió, comptarem amb convidats de luxe com Edu Almiñana (escriptor, periodista i divulgador), Marelisa Blanco (advocada especialitzada en propietat intel·lectual i dibuixant), Luis Demano (dibuixant i professor), i Álvaro Pons (professor de la UV, crític i divulgador).

Com ja sabeu, COMBOI és una esdeveniment participatiu on tothom és benvingut per a aportar la seua opinió, així que no dubtes a assistir.

Dimarts 21 MARÇ / 19.00h

Enllaç de ZOOM: https://us02web.zoom.us/j/81659204107

Compartir